Specialist in Viessmann

Installatie centrale verwarming Robelco uit Tienen

Is uw oude installatie voor centrale verwarming aan vernieuwing toe? Of bent u aan het bouwen en wilt u CV op gas of mazout laten plaatsen? Kies dan voor een specialist ter zake en contacteer Robelco uit Drieslinter (bij Tienen). 

Verwarming

Wij voorzien volledig nieuwe verwarmingsinstallatie op zowel mazout en gas en specialiseerden ons in het gekende merk Viessmann. Ook voor warmtepompen kunt u bij ons terecht.

Sanitair

Een toilet bijplaatsen? Nieuwe of bijkomende sanitaire leidingen nodig? Wij plaatsen ze probleemloos en zorgen voor een nette en correcte afwerking.

Schoorsteenvegen

Regelmatig uw schoorsteen laten vegen voorkomt schoorsteenbrand die kan uitmonden in grote schade. Contacteer Robelco voor meer info!

Onderhoud

Een verwarmingsinstallatie heeft onderhoud nodig om goed te kunnen werken en het verbruik onder controle te houden. Ronny Bellis zorgt voor onderhoud met aflevering van de nodige attesten.

Herstellingen

Wij voeren herstellingen uit op elke verwarmingsinstallatie in een straal van 35 km rond Tienen, van welk merk dan ook. Uiteraard zijn wij gespecialiseerd in Viessmann.

Neem vrijblijvend contact op voor meer info!